Επάνω...

Ο κ Μανόλης Σκουλούδης έχει μεγάλη εμπειρία στη συμβουλευτική σε θέματα τεχνολογίας, που περιλαμβάνει από Πληροφορική, Θέματα Ασφαλείας Πληροφορικής, Αυτοματισμούς Γραφείου, Αξιολόγηση Λογισμικού,  μέχρι ενσύρματες και ασύρματες επικοινωνίες.

Έχει προσφέρει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες σε πολλά επιχειρηματικά πληροφοριακά συστήματα και έχει διεξάγει πολλές συγκριτικές αναλύσεις τεχνολογικών προϊόντων. Είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε με την αξιολόγηση Συστημάτων Υποστήριξης της Επιχειρηματολογίας προτείνοντας τρόπους δημιουργίας των μετρητικών που είναι απαραίτητες για την αξιολόγηση των Συστημάτων Υποστήριξης της Επιχειρηματολογίας. Άλλα έργα που έχει αναλάβει είναι:

  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων και δικτύων.

  • Σχεδίαση ιστοσελίδων από πλευράς τεχνολογικής και μάρκετινγκ.

  • Σχεδίαση σεμιναρίων για θέματα ασφαλείας και εκπαίδευση χρηστών

  • Σχεδίαση και διεξαγωγή  ερευνών αγοράς και στατιστική ανάλυση αποτελεσμάτων

  • Υπόστηριξη χρηστών και βοήθεια.

Είναι υπεύθυνος έργου για αρκετά εφαρμοζόμενα ερευνητικά προγράμματα σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, τα περισσότερα με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει πτυχίο Φυσικής και μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα  και έχει επιτύχει στα Microsoft Certified Engineer + Internet (MCSE +I) τεστ, ενώ λάβει μέρος σε αρκετά σεμινάρια με θέματα Διοικητικά και Τεχνολογίας Πληροφορικής. 

Επικοινωνειστε μαζι μου

Όνομα 
Επώνυμο 
e-Mail 
Θέμα 
Μήνυμα 
  Send me a copy
    

Σημαντικα Νεα

Τι πρέπει να κάνει ένας manager ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για την επιχείρησή του

 

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η θέση της επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Η διοίκηση -  management μιας επιχείρησης έχει προκλήσεις...  

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση